avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Activitate ocazională
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Activitate ocazională

Bună ziua!
Am un SRL și un birou de mediator. Datorită fiscalității exagerate ce urmează să împovăreze profesiile liberale, mă gândesc să închid biroul de mediere.
Întrebare: ar putea exista un cadru legal prin care mediatorul-persoană fizică să desfășoare o activitate în cadrul SRL-ului, ca și activitate secundară, ocazională?
Dacă da, vă rog să-mi spuneți și mie. Nu are rost să mențin biroul de mediere în condițiile în care trebuie să vin cu bani de acasă pentru a plăti taxele către stat. Dar, parcă și de activitatea de mediere îmi pare rău.
Cel mai recent răspuns: danhaiduc , utilizator 00:40, 24 Mai 2019
Buna ziua! Nu cred ca raspunsul meu e util atat de tarziu, dar banuiesc ca ati putea adauga un cod CAEN la SRL pentru a va permite aceasta activitate in cadrul SRL.

In plus, sunt curios daca mai considerati ca profesiile liberale sunt suprataxate, avand in vedere ca la PFA, contributiile CAS si CASS sunt obligatorii doar pentru echivalentul salariului minim.

Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediator si pfa mitan1989 mitan1989 am un pfa cu activitate de consiliere financiara caen 7022,am urmat cursurile de mediator, intrebare--------la registrul comertului mi s-a spus ca nu pot fi ... (vezi toată discuția)
Institutionalizarea medierii tatu  tudor  2007 tatu tudor 2007 04.06.2008 a fost data la care Legea 192/2006 privind medierea, a intrat pe depliin in vigoare. Pentru a practica aceasta profesie,legea prevede autorizarea ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet mediere! andreeagherasim andreeagherasim Care sunt pasii de deschidere a unui cabinet de mediator, bineinteles dupa absolvirea cursului si cat te costa sa deschizi un astfel de cabinet? (vezi toată discuția)