In cazul in care am autorizatie de constructie si certificat de urbanism as dori sa schimb acoperisul datorita faptului ca nu mai prezinta siguranta. Cu aceasta ocazie vreau sa-mi maresc spatiul locativ cu inca doua camere.
Intrebare-
Am nevoie de o alta autorizatie de constructie de la primarie ? ....
sau ce pasi trebuie sa fac !
Sant pasibil de amenda daca ma apuc de modificarea locuintei fara sa anunt pe inspectorul de la compartimentul urbanism din primarie ?
Multumesc !
Aveti autorizatie pentru inlocuire acoperis
Orice interventie modificare a constructiei in afara celor prevazute in autorizatia de constructie,va poate atrage sanctiuni pecuniare
Avand in vedere ca interesul dv este vreau sa-mi maresc spatiul locativ cu inca doua camere.,obligatoriu aveti nevoie de proiect tehnic,autorizatie constructiem,certificat urbanism
Demararea modificarii locuintei fara detinerea avizelor din partea autoritatii locale va supune riscului ca la eventual control sa fiti sanctionat
Amenda primarie ???
komatshu
Buna ziua.Am finalizat o constructie ( spatiu comercial ) cu perete comun si cu toate ca autorizatia de constructie emisa de primarie nu a expirat,( expira in ... (vezi toată discuția)
Alee spatiu public!!!
hakie07
Buna ziua!Doresc sa deschid un cabinet medical si vreau sa fac intrare separata prin balcon, ma intereseaza daca pot sa fac alee prin spatiul verde si daca nu ... (vezi toată discuția)