Buna seara,
Sunt hartuita prin intermediul telefonului zilnic de zeci de ori cu mesaje si apeluri la ore diferite de un fost prieten care imi tot spune ca ma iubeste ca nu poate trai fara mine...etc.I-am spus ca eu nu o sa am nicio relatie cu el pentru ca am o familie linistita si imi este bine asa.Asta il enerveaza la culme...a sunat pe sotul meu si a spus ca ii ajunge cat am fost langa el ca de acum trebuie sa fiu a lui.Si nu s-a terminat aici...ma suna si trimite mesaje continuu ca vine la usa mea...ca face scandal...cred ca este psihopat.Nu stiu cum sa mai scap de el...va rog ajutati-ma!
PS. Trebuie sa va spun ca nu am avut relatii sexuale cu acest individ ..doar am fost prieteni acum cca.20 ani dupa ce am terminat liceul.
Faceţi plângere la poliţie.Dovediţi cu sms-urile şi cu câteva înregistrări ale convorbirilor telefonice, pozaţi-l când mai vine la Dvs., eventual asiguraţi-vă şi cu un martor.
Schimbaţi-vă numărul de telefon sau blocaţi numărul lui.
Multumesc...dar cu blocarea nr.de telefon nu-i o soltutie...cumpara o alta cartela si tot suna.in privinta mesajeor le am salvate pe toate...omul este dus...ii spun ca nu vreau sa am de aface cu el si imi spune ca sutem suflete pereche...ca el ma iubeste si trebuie sa fiu a lui
Plangere la politie
ghita16
Buna ziua,
De cate zile am o problema, primesc niste mesaje de pe un numar de cosmote si care imi aduce injuri si amenintari (amentintarile nu sunt cu atac la ... (vezi toată discuția)