avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere la politie

Buna ziua,
De cate zile am o problema, primesc niste mesaje de pe un numar de cosmote si care imi aduce injuri si amenintari (amentintarile nu sunt cu atac la persoana mea, mai exact nu ma ameninta ca ma omoara). acel numar mai da mesaj la inca doua persoane si ii injura, si pe mine ma face in toate felurile, iar niste prieteni dau vina pe mine, si din cauza acestui numar eu am de suferit. Intrebarea mea este daca merg la politie si depun plangere ca de la acest numar primesc mesaje si ca ma denigreaza si ca am de suferit. Cu aceasta plangere rezolv ceva, adica se duce plangerea mai departe la SRI ca sa se afle unde este cel care trimite mesaje, adica sa afle imei de la telefon si sa il localizeze si daca se poate care ar fi termenul de rezolvare pentru ca daca se afla vreau sa il dau in judecata dupa aceea.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:53, 26 August 2012
Aceiasi problema am avut-o si eu.Daca respectiva persoana nu te ameninta,nu-ti produce o temere si nu reprezina un pericol psihic, nici nu o sa te bage in seama cei de la politie.Intr-adevar, se poate demara o procedura pentru a se afla unde este localizata persoana insa aceasta are lor doar in cazuri care intr-adevar necesita atentie.Sfatul meu este sa-ti schimbi nr.de telefon si la fel sa procedeze si prietenii tai.
Incercati sa precizati in ce constau amenintarile din sms sau de la telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefoane cu nr privat ancastoica19 ancastoica19 salutare tuturor...indraznesc sa intreb care dintre voi, stie care sunt procedurile ce trebuiesc urmate pentru aflarea persoanei care ma ameninta la telefon si ... (vezi toată discuția)
Amenintari tel cu nr privat angelrain angelrain primesc telefoane cu numar privat des in care sunt injurata si amenintata.se poate afla cine este cel care ma suna?numarul nu mi-l pot schimba pentru ca este ... (vezi toată discuția)
Hartuire pe facebook si la telefon ? AndreeaP14 AndreeaP14 Buna, Am si eu o problema cu o persoana,sau mai bine zis doua de genul feminin pe facebook.Una dintre ele crede ca am avut ceva cu prietenul ei ( ceea ce este ... (vezi toată discuția)