avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Acte SC
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Acte SC

Buna ziua. Am preluat de curand o societate si nu stiu exact ce acte se completeaza. Momentan am urmatoarele: registru incasari si plati, registru intrari-iesiri, registru inventar, chitantier, facturier. Exista si alte acte care se completeaza de care trebuie sa fac rost? Mentionez ca societatea e pe profil veterinar si am deja registrul de consultatii si tratamente.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:28, 3 Noiembrie 2015
Cred ca administrarea societatii are nevoie de mai multe persoane, inclusiv un contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre avocati B06D4N B06D4N Am inteles ca ne trebuie registre gen: - Un registru de încasări şi plăţi (cod 14-1-1/b); - Un registru inventar (cod 14-1-2/a) Daca stie cineva de ... (vezi toată discuția)
Evidente, registre necesare la o firma vicamircea vicamircea Am înfiinţat o firmă SRL de proiectare, design, asistenta tehnică. Impozit 3% pentru microintreprinderi. Plătitor de TVA. Pentru inceput va avea un ... (vezi toată discuția)