avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Evidente, registre necesare la o firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Evidente, registre necesare la o firma

Am înfiinţat o firmă SRL de proiectare, design, asistenta tehnică. Impozit 3% pentru microintreprinderi. Plătitor de TVA. Pentru inceput va avea un angajat si un administrator. Am cumparat un registru unic de control, ordin de deplasare, dispozitie de incasare sau plata.
Va rog sa-mi spuneti ce alte tipizate imi mai trebuiesc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 14:10, 8 Noiembrie 2011
Registru jurnal, registru inventar la 31.12, facturier si chitantier daca nu le emiteti electronic
Va trebuie in primul rand un contabil bine pregatit si bine intentionat...
Sigur acesta va va informa in legatura cu tot ce trebuie sa achizitionati pentru evidenta contabila....
Nu uitati de Registru de evidenta fiscala.
Registrul de evidenta fiscala nu este necesar. Acest registru se completeaza doar de contribuabilii platitori de impozit pe profit, nu si de cei platitori de impozitul pe veniturile microintreprinderilor.

Un sfat foarte bun de la Piciul.
"Va trebuie in primul rand un contabil bine pregatit si bine intentionat...
Sigur acesta va va informa in legatura cu tot ce trebuie sa achizitionati pentru evidenta contabila.... "
atentie nu sunt activitati de consultanta !!! eu cred ca da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notiuni de inceput pentru o societate noua maria_antoneta maria_antoneta fata mea a facut o socetate de activitati de joaca pt copii .a infintat socetatea ,a inchiriat spatiu a luat un credit .sa inscris la platitor de tva ,asi vrea ... (vezi toată discuția)
M-am autorizat ca pfa. ce urmeaza dpdv legal? spirache spirache Contract cu casa de pensii, contract pentru plata asigurarilor de sanatate? Alte taxe? Multumesc. (vezi toată discuția)
Angajat si pfa: ce taxe sunt de plata, ce tipizate etc sunt necesare? gianina5 gianina5 Sotul meu urmeaza sa fie PFA. Are o activitate permanenta si urmeaza sa incheie un contract de prestari servicii pentru o societate, alta decit angajatorul. ... (vezi toată discuția)