avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plata anticipata a chiriei
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plata anticipata a chiriei

Buna ziua.Platesc chirie intr-o locuinta sociala incepand cu luna septembrie 2014.Atunci am depus intr-o banca chiria anticipata pentru 3 luni la cerinta chiriasului(primaria).Contractul a fost facut pe 6 luni,iar in momentul cand a expirat am retras banii din banca respectiva.In intervalul de 6 luni am intarziat o luna cu plata chiriei si,in loc sa-si ia din banca o chirie,luna urmatoare neplatii,cand am revenit la normal cu plata,am fost nevoit sa platesc penalitati.Am facut un act aditional cu chiriasul pentru prelungirea contractului de inchiriere pe 5 ani,iar acum chiriasul pretinde crearea unui cont intr-o banca unde trebuie sa depun plata anticipata reprezentand 3 chirii.Este legat sa pretinda asta din moment ce,cum am precizat mai sus,cand nu am platit o chirie au pus penalitati?
Sa tin banii blocati in banca,doar ca sa isi ia banca respectiva comisioane din suma respectiva?Din cele 3 chirii care le-am avut inainte,depuse in banca,in momentul cand am scos suma din banca,din 726 lei mai mi-au dat 657 lei.Pai eu tin banca cu bani?

Alte discuții în legătură

Creare fond chirie sorindeva sorindeva Buna ziua.Platesc chirie intr-o locuinta sociala incepand cu luna septembrie 2014.Atunci am depus intr-o banca chiria anticipata pentru 3 luni la cerinta ... (vezi toată discuția)
Comision bancar marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cine trebuie sa platesca comisionul aferent de depunere si de incasare, in cazul in care un proprietar face plata ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neplatit, consecinte ioio1235 ioio1235 Buna ziua, Intrebarea mea are legatura cu un credit bancar. Lunar, banii pentru rata sunt retrasi de catre banca direct de pe cardul de salariu. As dori sa ... (vezi toată discuția)