avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Model plangere penala pentru inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Model plangere penala pentru inselaciune

Buna ziua!
In data de 30.07.2015 am platit cu titlu de avans suma de 16.000euro pentru un imobil(teren+cladire construita pe teren) , urmand ca in data de 15.09.2015 sa definitivam documentatia in fata unui notar. Pr acest avans am intocmit o Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare. Termenul de 45zile a fost acordat pt definitivarea documentatiei de catre promitentul-vanzator. La data de 15.09.2015 documentele nu erau intocmite, desi in Promisiunea bilaterala de vanzare-cumparare era stipulat ca intram in posesia imobilului la data acordarii avansului, acest lucru nu s-a intamplat, dimpotriva, ne-a fost interzis accesul pe proprietate in numeroase randuri. In plus, alimentarea cu energie electrica a fost sistata. In 03.11.2015 am primit o notificare de la avocatul promitentului-vanzator in care eram instiintati ca desi nu am onorat termenul de 15.09.2015 pentru definitivarea contractului, ei inca sunt dispusi sa incheiem contractul, altfel noi, in calitate de promitent-cumparator pierdem avansul. in valoare de 16.000euro. Mentionez ca pana la aceasta data ei nu au intabulat cladirea existanta pe teren, motiv pentru care nu pot vinde. In consecinta, va rog sa ma indrumati cum as putea actiona pentru a nu fii inselata de cei doi soti. Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Irinafu , utilizator 09:55, 4 Noiembrie 2015
Buna ziua!
In plus, am aflat ca la data intocmirii Promisiunii biletarale de vanzare-cumparare, pentru imobilele construite nu exista emisa Autorizatie de constructie, deci consider ca am fost inselata cu buna intentie, astfel incat mi se pare justificata intentia de a depune plangere penala.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza neclara in antecontractul de vanzare-cumparare ... iMozzie iMozzie Salutare, urmeaza sa semnez un antecontract de vanzare-cumparare pentru achizitia unui apartament iar o clauza suna cam asa: \"In calitate de promitenti ... (vezi toată discuția)
Vânzare teren Ionuț Alin Ionuț Alin Bună ziua, am vândut în urma cu trei ani un teren arabil în baza unei promisiuni bilaterale de vânzare cumparare(valabila 3 ani). În tot acest timp ... (vezi toată discuția)
Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)