avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Activitate pe srl-d
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Activitate pe srl-d

salut. am infiintat un srl-d neplatitor de tva si doresc sa imi deschid un magazin online.
eu am cumparat acum mai multe luni diverse lucruri de pe ebay si doresc sa le vand pe magazinul meu online. sunt in jur de 40 de chestii diferite dar de la vreo 30 de furnizori diferiti. eu cum pot sa transfer aceste bunuri de pe persoana fizica pe persoana juridica? specific ca au valoare mica si cand le-am ridicat de la posta erau toate sub 10$ asa ca nu am platit nimic pentru ele.
Cel mai recent răspuns: lilianazam , utilizator 21:40, 4 Noiembrie 2015
Ar fi o idee sa procedati ca la anticariate: sa le cumparati pe firma dvs de la persoana fizica (in cazul de fata dvs) printr-un Borderou de achizitii. Se gasesc modele pe net. Cand spun ca le cumparati inseamna ca trebuie sa le faceti un pret de intrare (de achizitie) urmand apoi sa le vindeti prin firma cu cat vreti. Alta idee nu imi vine acum. Dar cert este ca nu puteti pur si simplu transfera niste bunuri de pe persoana fizica pe juridica fara acte. Poate mai vine cineva cu vreo sugestie mai documentata. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa pe baza de borderou achizitie Dl_Sandu Dl_Sandu Detin un mic magazin cu decoratiuni,ca I.I.,as dori sa stiu daca pot pune la vanzare obiete create de mine, lumanari botez,tablouri etc pe baza unui borderou ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde bunuri personale prin firma? natarau natarau Va salut! Se da urmatoarea situatie. Eu, persoana fizica, detin accesorii (de imbracaminte, bijuterii de valoare mica) cumparate din afara tarii, pentru ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie Andreea0005 Andreea0005 In cazul unui SRL-D care doreste sa achizitioneze bunuri de ocazie(mobilier, tablouri ,obiecte de artizantat, obiecte decorative, etc) pentru a revinde prin ... (vezi toată discuția)