avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... drepturi fotografii si imagine
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

drepturi fotografii si imagine

Am fost angajata unei firme,ca profesoara si coregrafa de balet.In timpul orelor in care predam ,explicam si aratam exercitiile,era prezent si un fotograf ,care facea fotografii si filma tot .Eu acum nu mai sunt angajata acelei firme.Intrebarea mea este:Am dreptul de a folosi acele fotografii pentru pagina mea de socializare?
Acea firma are dreptul sa foloseasca fotografiile in care sunt eu si care reflecta munca mea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:15, 5 Noiembrie 2015
Fotografiile si filmele le poate folosi cine are drepturi de autor pentru ele (adica fotograful, eventual firma respectiva, daca fotograful a lucrat la comanda firmei). Punerea unor fotografii cu minori pe internet poate fi problematica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de fotografii de pe facebook si distribuire publica  Loredana Puscasu Loredana Puscasu V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema si anume cum se poate sanctiona fapta unei persoane care a luat de pe pagina altei persoane niste fotografii in care ... (vezi toată discuția)
Mai risc un proces daca am retras foto postata fara drept pe blog? sylvya04 sylvya04 Buna ziua. Am facut o gafa, pentru care imi pare rau acum, dar cred ca e prea tarziu. Detin un blog personal in care am postat unele obiecte personale spre ... (vezi toată discuția)
Folosirea fara permis a unui produs sau material publicitar pentru acel produs, marca inregistrata mariatg mariatg Reprezint -cu exclusivitate pentru Romania- un mare producator STRAIN de mobilier ale carui produse sunt, toate, marca inregistrata. Este vorba de elemente ... (vezi toată discuția)