avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Control curte de conturi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Control curte de conturi

Buna seara,

Avem o lucrare cu o primarie verificata acum de curtea de conturi. Aceasta cere de la primarie avizele de insotire a marfii cu care s-au dus materialele pt. lucrare si bonurile de cantar.

Aceste acte sunt actele societatii, lucrarea si toate decontarile au viza dirigintelui de santier.

M-am uitat pe lege si nu am gasit in atributiuni, cum ca ar avea dreptul sa ceara aceste acte. Daca nu sunt convinsi ca nu este bine facut, de ce nu-ai angajeaza un expert sa verifice ce s-a executat?

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Despre avize insotire marfa si bonuri cantar vladvgrigore vladvgrigore Buna,! Asi dori sa stiu daca beneficiarul unei lucrari de constructie, trebuie sa pastreze copii dupa avizele de insotire marfa si bonurile de cantar ... (vezi toată discuția)
Diriginte de santier mariusdan1 mariusdan1 Buna seara, Am primit citatie la Tribunal pentru urmatoarea speta: In anul 2002 societatea SRL la care sunt asociat a incheiat un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Diriginte de santier loremaria loremaria Stie cineva in ce lege se mentioneaza ca beneficiarul unei constructii este obligat sa aiba un diriginte de santier? Multumesc. (vezi toată discuția)