avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Despre avize insotire marfa si bonuri cantar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Despre avize insotire marfa si bonuri cantar

Buna,! Asi dori sa stiu daca beneficiarul unei lucrari de constructie, trebuie sa pastreze copii dupa avizele de insotire marfa si bonurile de cantar aferente materialelor folosite in realizarea lucrarii. Constructorul are obligatia sa le includa in documentele de decontare si daca acestea sunt considerate documente justificative? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 18 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vladvgrigore , utilizator 18:12, 18 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avizele de insotire marfa si bonurile de cantar sunt pentru a va justifica in timpul transportului. In rest va raman de baza facturile.
Poate nu m am exprimat pe inteles. Pe scurt: eu- pers juridica- benificiar al constructiei,
Reprezentantul curtii de conturi in urma controlului efectuat, sustine ca avizele si bonurile de cantar aferente materialelor folosite de constructor la realizarea constructiei, trebuiau verificate si de mine- benificiar, privind corectitudinea lor, invlusiv pastrarea unei copii a lor. E ok?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoreceptia ContSters109653 ContSters109653 Am caz de magazin , la care Garda Financiara a pus sanctiune de 3000 Ron , pentru ca a prins-o cu paine in raft , fara aviz, fara factura , fara receptie ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli permise cruK cruK Buna ziua. M-ar ajuta mult sa stiu ce cheltuieli sunt permise in cadrul unui ONG. Exista un patrimoniu al ONG-ului, insa cum nu avem contabil nu stim exact ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli transport breman breman Sunt PFA si ma ocup cu comert, iar transportul mi-l fac singur cu masina personala. Cum pot sa-mi scot cheltuielile de transport? Am inteles ca bonul de ... (vezi toată discuția)