Am o problema cu copilul meu in varsta de 7 ani.
Pe scurt:
Mama impreuna cu copilul este in Belgia.
Mama la batut de a ajuns in coma la spital urmand sa treca in grija autoritatilor belgiene.
Mama este la puscharie pentru ceea ce s-a intamplat.
Aceste informatii le-am primit de la cumnatul mamei
Eu si cu mama copilului am fos in concubinaj.
Tin s maentionez ca am fost trecut pe primul certificat de nastere al copilului, apoi mama m-a sters de pe certificat.
Copilul este inregistrat la Evidenta populatiei in Tulcea si eu locuiesc in Piatra Neamt.
Nu am mai multe detalii momentan incer sa aflu numele spitalului, diagnostic si ceva informatii legate de anchetarea mamei.
Ce pot face pentru a putea sa-mi iau copilul acasa, sa obtin tutela si mama sa aiba doar drept de vizita sub supraveghere.
Ca sa clarific: toata problema/situatia este a cumnatului. acum sunt doar mesager.
Mama a intentat process pentru contestare a paternitatii si a declarat ca tatal locuieste in Tulcea, deci citatia pentru process a fost trimisa la adresa data de mama.
El nu a avut alt domicilui decat cel din Piatra Neamt si nic mutatie.
El nu a semnat nici un act sau nu a luat la cunostinta de nici o hotarare judecatoreasca cu privire la acest lucru. Doar a fost pus in fata faptului implinit.
El poate sa faca ceva ca sa redobandeaasca statutul de tata in acte ( process, test ADN,...)
=> Poate să facă contestație împotriva acelei hotărâri date în proces pe motivul că nu a fost legal citat. (am primit raspuns pe privat)
=> la ce judecatorie trebuie depusa contestatia?
Succesiune
Vasile MARIAN
la moarte tatalui ( 1977) nu sa facut succesiune
in 2008 luna noiembrie mama mea a decedat raminind mostenitori 6 frati din care unul locuieste la aceeasi ... (vezi toată discuția)