avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... se poate pune poprire pe somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

se poate pune poprire pe somaj?

buna , as vrea sa stiu daca se poate pune poprire pe somaj?precizez ca am ceva datorii la primarie ( impozite, + un prejudiciu pe care l-am cauzat institutiei si la care am pierdut procesul)si as vrea sa stiu ce pot sa imi faca daca sunt in somaj 6 luni si nu am nici un bun pe numele meu?ce mi se poate intampla si la ce sa ma astept?
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 10:17, 21 Iulie 2009
Art. 409 Cod Procedura Civila:
(4) Ajutoarele pentru incapacitate temporară de muncă, compensaţia acordată salariaţilor în caz de desfacere a contractului individual de muncă pe baza oricăror dispoziţii legale, precum şi sumele cuvenite şomerilor, potrivit legii, nu pot fi urmărite decât pentru sume datorate cu titlu de obligaţie de întreţinere şi despăgubiri pentru repararea daunelor cauzate prin moarte sau prin vătămări corporale, dacă legea nu dispune altfel.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire in perioada concediului medical petronela_gav petronela_gav Un angajat are poprire pe salariu. Pentru luna in care este in concediu medical, am voie [b]sa nu[/b] ii opresc poprirea. Se aplica art. 728, din Codul de ... (vezi toată discuția)
Poprire MihaDrag MihaDrag sunt la inceput de drum si nu stiu daca se poate face poprire pe somaj ? (vezi toată discuția)
Poprire salariu carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Un salariat are o poprire pe salariu - in lua in care are si un concediu medical - 4 zile - i se opreste aceeasi suma ca si poprire ( aceasta ... (vezi toată discuția)