avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

Buna ziua,am o intrebare:sunt femeie,nascuta ianuarie 1963 si pana in momentul acesta am lucrati 33 ani,as dori sa stiu daca ma las acum de munca(motive de boala,fara a putea fi pensionata pe acest motiv)pot beneficia de pensie anticipata,atunci cand voi indeplini conditiile.Adica este vreo problema daca timp de 5 ani de acum nu mai lucrez?Si mai bine zis cand pot beneficia de pensie anticipata?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: loret , utilizator 15:16, 5 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta Melinte63 Melinte63 Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti cand pot iesi la pensie limita de varsta conform activitatii desfasurate in campul muncii astfel:angajata in 22 aug 1984 ca sing ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala bubby bubby o persoana (femeie ) nascuta in 25.07.1963 cu vechime in munca neintrrupta din 1982 ( 31 ani ) , la ce varsta se poate pensiona anticipat Multumesc (vezi toată discuția)
Cand poate iesi cel mai devreme la pensie? Dragoi Simona Dragoi Simona Buna ziua, Mama mea este nascuta in anul 1963 luna 12,si lucreaza din luna 03 anul 1980,nu are intreruperi pe cartea de munca ,nu are facultate,cand poate ... (vezi toată discuția)