avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Conditii de a fi dealer autorizat al unui anume brand?
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Conditii de a fi dealer autorizat al unui anume brand?

Ma intereseaza informatii cap-coada, referitoare la faptul de a fi reprezentatul unui anumit brand din exterior - poate chiar exclusiv.
Cel mai probabil este nevoie de un SRL... ma intereseaza contactele ce trebuiesc incheiate intre parti si procedurile de vanzare pe plan intern.

Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Student, infiintare firma srl-d 24502695 24502695 Sunt student, la sfarsitul anului 2, si as vrea sa infiintez o firma SRL/SRL-D. Mentionez ca la inceput voi lucra singur(nu voi avea angajati). As vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Magazin online haine firma din ue mirceabescu mirceabescu Am o mare nelamurire careia incerc sa ii gasesc solutie de cateva saptamani. Vreau sa imi deschid un magazin online de haine de firma ( Calvin Klein, Gucci, ... (vezi toată discuția)
Doresc să cumpăr un imobil de la dezvoltator prin programul prima casă, dar mi se impune un anumit evaluator. pot trece peste această procedură? s0bizZare s0bizZare Buna ziua. Din cate am inteles, atunci cand doresti sa faci un credit de tip \"Prima casa / ipotecar\" etc... banca trimite un evaluator / constatator pentru ... (vezi toată discuția)