avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord asociatie proprietari pentru lucrari de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord asociatie proprietari pentru lucrari de amenajari interioare

Buna ziua,

Am solicitat un certificat de urbanism pentru obtinerea unei autorizatii de construire pentru lucrari de amenajari interioare. Pe langa o serie de avize (mediu, gestiune deseuri, etc), mi s-a cerut "acord Asociatie de Proprietari (PV sedinta si tabel cu semnaturile coproprietarilor in original". Avand in vedere ca nu exista coproprietari, e suficient acordul asociatiei? Lucrarile vizeaza exclusiv apartamentul in proprietate personala, nu spatiile comune ale imobilului.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:39, 11 Noiembrie 2015
Fiind vorba despre executare lucrari in proprietate individuala este suficient acordul asociatiei de proprietari
Depinde de ce lucrari executa, daca solicita desfintarea de pereti ,geamuri , etc, cred ca nu solicita sa zugraveasca camerele.
Sau de deranj, zgomot etc.?
Multumesc mult pentru raspunsuri. Nu e vorba de lucrari care sa presupuna zgomot major (nu demolam pereti). Mai jos e lista de lucrari, exact asa cum a fost transmisa primariei:

- Schimbare usa acces in apartament. Usa actuala este din PVC alb.
- Modernizare instalatii electrice, inlocuire completa a intstalatiei actuale.
- Modernizare instalatii termice, repozitionare C.T.
- Modernizare instalatii sanitare.
- Reconditionarea tamplariilor interioare existente.
- Lucrari de amenajare interioara ce tin de finisaje: inlocuiri de parchet si gresie, decapare
pereti, tencuiel, zugraveli, etc.
* Lucrarile de amenajare propuse nu vor duce la crearea de noi goluri in peretii existenti.

Sunt totusi 26 de apartamente, cu firme, chiriasi, etc. Va fi un cosmar sa ii gasim pe toti. Cel mai probabil voi merge doar cu acordul asociatiei, in care am clarificat respectarea orelor de liniste.
doamna ana maria ,pentru cele de mai sus nu e nevoie de acordul asociatiei.
va trebuie acordul vecinilor ,pentru centrala termica pe verticala si orizontala si proiect.
dvs anuntati asociatia ca o sa faceti lucrarile de mai sus dar nu va trebuie acordul lor.
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2015
fyeratanye, utilizator

Alte discuții în legătură

Placă și renovare acoperiș locuință Cristina041980@yahoo.com Cristina041980@yahoo.com Dacă vreau sa torn placa si sa renovez acoperis am nevoie de aprobare? (vezi toată discuția)
Modificare in apartament bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua tuturor, Am nevoie de o parere in ceea ce priveste o viitoare actiune de-a mea. Pe scurt, doresc sa efectuez o mica modificare in apartament. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie santuri pt. instalatia electrica in apartament? ddaas ddaas Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament intr-un bloc din 81 construit din placi prefabricate din beton armat. Acum apartamentul este in renovare ... (vezi toată discuția)