avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli Judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli Judecata

Buna ziua. Deoarece se tergiversa Indreptarea unei Eroare Materiala pe care a facut-o Tribunalul Bucuresti in redactarea unei sentinte, si care imi anula Intabularea imobilului proprietate personala, am depus o Contestatie in temeiul Art.488 ind.1 NCPP. Urmare acestei Contestatii am fost chemata la Curtea de Apel, Sectia I Penala, unde s-a "judecat" in proma sedinta contestatia mea ca fiind inadmisibila, si cfm Art.275 alin.2 CPC ma obliga la plata cheltuilelilor de judecata in valoare de 100 lei. Va rog sa ma ajutati cum as putea sa cotest aceasta solutie pentru ca nu este nici drept si nici corect ca dupa ce am pierdut timp si bani prin Tribunal si Judecatorie timp de 3 luni si jumatate pentru a indrepta o eroare de redactare produsa de o grefiera...sa ma oblige la plata cheltuielilor de judecata! Va rog mult sa imi spuneti cum pot actiona / rezolva aceasta nedreptate.

Alte discuții în legătură

Pentru o eroare de redactare a hotararii se da iarasi "drept de recurs"? lulikaa lulikaa Buna ziua. Va rog, daca ma puteti ajuta: Am facut o cerere la tribunal pentru a rectifica o greseala de redactare facuta de catre grefiera, in cea mai ... (vezi toată discuția)
Recursul in ncpc Just-drept Just-drept Dacă reclamanta a introdus recursul conform art. 488 NCPC, dar nu a invocat nici un aliniat din art. 488, se poate solicita respingerea recursului introdus de ... (vezi toată discuția)
Buna seara am nevoie de un sfat va rog mult. am primit o citație ... Vanesacosma Vanesacosma Buna seara Am nevoie de un sfat va rog mult. Am primit o citație in calitate de intimat reprezentând contestație durata proces (art 488 Ind 2 NCPP). ... (vezi toată discuția)