avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot obtine vechimea in munca dintr-un judet in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot obtine vechimea in munca dintr-un judet in altul?

buna ziua sant bolnava de plamani si ma scoate la pensie de boala as dori sa stiu daca casa de pensii din ploiesti poate cere transfer de vechime de la casa de pensii brasov deoarece eu am lucrat si acolo an trecut ,din motive medicale eu nu pot mergean brasov sa scot adeverinta cu vechimea an campu muncii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 9 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
din anu 2002 pana an 2011
Aveti carnet de munca?
Buna ziua,
Formulati o cerere catre intreprinderea unde ati lucrat la care atasati copie de pe cartea de munca si de pe C.I. si solicitati acea adeverinta.
Pentru ce-i mai trebuie copie de pe carnetul de munca la solicitarea respectiva?

Alte discuții în legătură

angajatorul refuza eliberare carte munca c_onorica c_onorica VA ROG SA-MI SPUNETI,IN SITUATIA IN CARE ANGAJATORUL REFUZA ELIBERARE CARTE DE MUNCA. AM NEVOIE DE CARTE DE MUNCA LA DOSARUL DE PENSIE DE BOALA(TBC).AM DOAR ... (vezi toată discuția)
Cand imi face angajatorul carnet de munca? mihai_bujor mihai_bujor Buna ziua, as dori sa stiu, dupa cate luni de lucru in cadrul unei unitati, se face carte de munca, mentionez ca nu am mai lucrat in alta parte, deoarece am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta stagiu de cotizare pentru pensii crinna crinna Buna ziua, am o nedumerire, poate ma puteti ajuta.Azi a venit un fost angajat la noi la sediu, sa imi ceara o adeverinta cu dovada stagiilor de cotizare ... (vezi toată discuția)