avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta stagiu de cotizare pentru pensii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta stagiu de cotizare pentru pensii

Buna ziua,

am o nedumerire, poate ma puteti ajuta.Azi a venit un fost angajat la noi la sediu, sa imi ceara o adeverinta cu dovada stagiilor de cotizare pentru pensii, deoarece el se pensioneaza si cei de la pensii ii cer si aceasta adeverinta de la fiecare angajator in parte, in conditiile el are si carnet de munca completat la zi.
Aveti idee unde gasesc un model de adeverinta ?


Multumesc #-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 12 August 2011
La sectiunea " Documente utile" din partea dreapta a ecranului aveti un model de adeverinta vechime 2011. Cartea de munca o are completata doar pana la 31 decembrie 2010. De la 1 ianuarie nu se mai foloseste.
Da stiu, dar el este plecat de la noi din 08.2010. A lucrat in intervalul 2005-2010 (completat in c.m.) . Ei vor pe aceasta perioada dovada..... .
Dovada stagiului de cotizare o ia de la Casa de Pensii ... angajatorul ii elibereaza o adeverinta de vechime pentru perioada lucrata ... contra unei taxe fixe , Casa de pensii elibereaza un certificat de stagiu de cotizare ... probabil solicita altceva sau in evidenta Casei de pensii acea perioada nu apare - nu s-a platit CAS , nu s-a depus declaratii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref adeverinta vechime gina2010 gina2010 Buna ziua, pot obtine adeverinta de vechime de la un fost angajator (care a facut inscrierile si in carnetul de munca) ? Acesta refuza pe motiv ca in Codul ... (vezi toată discuția)
Adeverinte vechime dupa 01.01.2011-pot obtine o adeverinta de la casa de pensii cu intreaga vechime din 2011 pana in prezent? Utilizatoarea Utilizatoarea Pentru dovada vechimii in munca dupa perioada de 01.01.2011, ma pot duce la Casa de Pensii sa solicit o adeverinta cu stagiul complet de cotizare din 2011 pana ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)