avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere abonamente telefonie mobila inainte de termen
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere abonamente telefonie mobila inainte de termen

Buna ziua,
Ma confrunt cu o mare nemultumire fata de serviciile operatorului RCS RDS. Anul trecut am portat un nr din Cosmote in RDS. La inceput, nu aveam mari pretentii pentru ca nu foloseam acel numar foarte mult, eram la birou pana la orele 18 si mai aveam un abonament Orange.
Cu timpul, constrans de tarifele mai mari de la Orange si de schimbarea serviciului, am inceput sa folosesc mai mult nr din reteaua RDS. Am fost nevoit ca de cateva ori sa merg la diverse centre RDS sa reclam faptul ca nu este semnal. De fiecare data mi-au dat un nr de telefon pentru a sesiza telefonic lipsa semnalului. La noul serviciu am inceput sa am semnal foarte bun, noul loc de munca fiind in Moll Tg-Jiu (semnal puternic) fapt ce m-a incurajat sa mai inchei 2 abonamente+2 telefoane, pentru sotie si fetita.
Inca din primele zile surprizele au inceput sa apara (lipsa semnal, atat la telefonie cat si date, stau in centrul orasului, unul dintre telefoane da rateuri, la conectarea cu un PC pentru a descarca poze, apar erori dupa erori afisate pe calculator, cel cu care vorbesc ma aude cu ecou).
In concluzie, am 3 abonamente de la RDS si 2 telefoane de la ei plus un Samsung la liber. Pe toate telefoanele am aceleasi nemultumiri (raman fara semnal), unul din telefoanele de la ei are sigur probleme de cand l-am luat. Aceste nemultumiri sunt suficiente pentru a rezilia contractele? Si daca da, care sunt pasii?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ce datorii sau obligatii voi avea fata de rcs&rds dupa reziliere unilaterala rdumitru2014 rdumitru2014 am un contract vechi cu rcs rds, nici nu mai stiu pe unde este. dupa contractul initial semnat prin 2005 pentru cablu tv, in octombrie 2014 am semnat anexe ... (vezi toată discuția)
Executare rds rds adriana1207 adriana1207 Anul trecut am fost acționate în judecată de către RCS RDS pentru un contract de telefonie mobila pentru a cărui număr am cerut portare in alta ... (vezi toată discuția)
Digi mobil attilar1 attilar1 Buna ziua Am incheiat un contract cu RCS-RDS pentru un nr. de mobil, pe 12 luni fara a cumpara aparat cu abonamentul respectiv. Dupa o luna am portat nr in ... (vezi toată discuția)