avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motiv pentru amânarea judecării cauzei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motiv pentru amânarea judecării cauzei

Va adresez rugămintea să ma lamuriţi şi pe mine în următoarea problemă. Sunt intervenient în nume propriu într-un proces, unde sunt reprezentată de un avocat (procesul este in alta localitate decat localitatea mea de domiciliu si nu am fost prezenta personal acolo). Procesul s-a amanat până acum de mai multe ori, insă am senzaţia că ultima amânare s-a datorat faptului ca avocatul nu s-a prezentat şi a cerut el (poate printr-un înscris), amanarea cauzei. În acel proces, în calitate de intimat, sunt doua institutii publice, iar avocatul mi-a spus ca amanarea este urmare a faptului ca una dintre aceste instituţii nu a fost citată cu cererea mea de intervenţie. Însă, în încheierea de şedinţă de pe portalul instanţelor, motivul este următorul: " Reia procedura de citare cu intervenienta în nume propriu, la adresa indicată. ". Asta nu înseamnă că despre citarea mea este vorba şi nu despre faptul ca acea insitutie nu ar fi fost citată cu cererea mea? Pentru că, din ceea ce pricep eu, "adresa indicată" este adresa mea, adica adresa intervenientei, nicidecum a intimatei. Vă mulţumesc şi vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns.
Cel mai recent răspuns: elenagabi , utilizator 16:27, 7 Noiembrie 2015
De ce nu puneți întrebarea chiar propriului avocat exprimându-vă îndoiala pe care o aveți după ce ați citit ceea ce scrie pe portal?
Îmi cer scuze, dar chiar nu înţeleg "utilitatea" intervenţiei dvs. la întrebarea postată de mine. Rugămintea de a mi se răspunde la întrebare era adresată cuiva care ştie (şi, evident, doreşte) să-mi răspundă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspiciuni uriaşe legate de colaborarea avocatului cu partea adversă ContSters373086 ContSters373086 Buna ziua, va adresez rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. In urma cu aproape un an de zile am facut cerere de interventie principala intr-un ... (vezi toată discuția)
Cerere de intervenție sau întâmpinare vmd21 vmd21 În urma unei reclamatii la ANPC privind clauze abuzive, procesul-verbal a fost înaintat spre soluționare la judecătorie, unde ANPC scrie - CONSIDERAM ... (vezi toată discuția)
Citare ca intervenient ciancu ciancu As dori sa ma lamuriti asupra unei probleme. Am primit o citatie prin care sunt citata intr-un proces civil in calitate de intervenient. Problema este ca nu am ... (vezi toată discuția)