avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecinul care asculta muzica la maxim zi si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecinul care asculta muzica la maxim zi si noapte

Buna ziua am si eu o problema cu un vecin care asculta muzica la maxim zi si noapte ,am chemat politia de cate-va ori la amendat si atat politia a plecat dar el pune in continuare ,dar dupa ce a plecat politia a venit la mine la usa si mi a lovit usa ,iar la 2 zile ma trezesc cu el la usa mea ca ma ameninta cu o ranga ascutita ,normal m-am speriat foarte tare si urmeaza sa depun plangere penala dar cum la noi politia se misca foarte incet nu le pasa o sa am de asteptat,intrebarea mea este daca am martor numai pe prietenul meu pot rezolva ceva in instanta sa nu dau bani degeaba,tin sa mentionez ca el are probleme de mult cu legea ,a fost amendat de multe ori iar in seara cand am sunat la politie comunitara ,au venit si cei de la politia municipala deci sunt destule probe si mai am un martor care a vazut cand mi-a umblat la sigurante si mia oprit curentu ,omul este dea dreptul nebun credeti-ma si am nevoie de o parere de specialitate ,va multumesc frumos , mai mentionez ca nu este apartamentu pe numele lui ...multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:34, 7 Noiembrie 2015
Daca aveti probe si martori,este de preferat sa formulati atat plangere la politia municipala cat si in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire vecina bloc MihaiCristian2010 MihaiCristian2010 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de apartamente, la etajul 9. De ceva timp am probleme cu vecina de la etajul 8. Aceasta se plange la administrator si la ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru tulburarea linistii publice edee edee Buna ziua tuturor , tocmai am aflat ca am luat o amenda pentru tulburarea linistii publice si vreau neaprat sa o contest si as avea mare nevoie de ajutorul ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice luar luar am si eu o problema de foarte mult timp cu vecinul de deasupra care nu nu stie (mai bine zis nu vrea) sa asculte muzica mai incet. problema este in felul ... (vezi toată discuția)