avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vatamare din culpa, suspendare drept conducere in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vatamare din culpa, suspendare drept conducere in Romania

de ce permisul meu trebuie sa aibe grija politia rutiera romana daca legea se aplica doar pe teritoriul tarii si eu am interdictie sa conduc in tara dar nu vreau sa conduc in tara pt ca asa sa intamplat sa fac in tara accidentul eu locuiesc in germania si acolovreau sa conduc pt ca nu am interdictie acolo.ce este de facut legal pt a imi recupera permisul.va multumesc
Cel mai recent răspuns: zahariadan , utilizator 19:59, 10 Noiembrie 2015
Buna seara!

Daca permisul este din Germania, puteti face o cerere, impreuna cu declaratia ca paratiti tara in 24 de ore, si s-ar putea sa mearga. Soluta asta exista cand iti faci o contraventie si iti suspenda permisul strain. Poate merge si in cazul unei infractiuni.

Cu stima.
este permis de romania din pacate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis strain ba.marinescu ba.marinescu Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu retinerea permisului strain. Sunt roman cu domiciliul in Germania si posed permis de ... (vezi toată discuția)
Permis italian suspendat în românia Gicu2988 Gicu2988 Mi sa suspdat permisul de conducere italian pe 30zile in romania , mil vor trimite peste 30zile sau trebuie eu sa ma duc sa il iau? politistu mi a zis am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, permisul romanesc mi a fost anulat in tara in urma ... User0798 User0798 Buna ziua, permisul romanesc mi a fost anulat in tara in urma consumului de alcool pe 05.mai anul acesta trece un an de la ramanerea definitiva a deciziei. Eu ... (vezi toată discuția)