avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere impotriva procesului verbal pentru retinerea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere impotriva procesului verbal pentru retinerea permisului de conducere

Buna ziua ,

Are rost sa contest procesul verbal pentru retinerea permisului de conducere avand urmatoarele date?:

-motivul invocat este neacordare de prioritate la trecerea de pietoni.
-am observat pietonul de la cca 100 m, am incetinit, insa acesta vorbea la telefon la inceputul trecerii de pietoni (nu intentiona sa traverseze). Dupa ce am trecut, l-am observat in oglinda retrovizoare ca a traversat strada, insa abia dupa vreo 3-4 secunde.
-existau martori cu mine in masina
-mentionez ca pe procesul verbal, domnul agent de politie noteaza ca procesul verbal a fost incheiat la ora 21:03 insa mai jos spune ca presupusa fapta a fost savarsita la ora 20:00.

Multumesc,
-
Cel mai recent răspuns: mirelush27 , utilizator 22:21, 7 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto pentru neacordare prioritate la trecerea de pietoni GeorgeN GeorgeN Buna ziua. Mi s-a retinut astazi carnetul de sofer pe motiv ca nu am acordat prioritate unui pieton aflat pe trecerea de pietoni. Ma poate sfatui cineva daca ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis piticu0508 piticu0508 Buna seara! Astazi mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordare de prioritate a unui pieton ce traversa pe trecerea de pietoni. Ok din punct de ... (vezi toată discuția)
Amenda si suspendat carnet pe trecerea de pietoni HUBARDONI HUBARDONI 21-09-2016-19:55- Am circulat pe o strada cu doua benzi in coloana,fiind pe banda a 2-a, cand coloana sa oprit. Am oprit si eu,pe mijlocul trecerii de ... (vezi toată discuția)