avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Leasing second hand
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Leasing second hand

Buna ziua
Am nevoie de ajutorul dvs intr o problema.Am decis sa achizitionez un autoturism aflat in Germania,second hand,prin sistemul leasing printr o firma cunoscuta din Bucuresti.S a aprobat dosarul privind finantarea masinii,insa acum urmeaza plata avansului,emiterea unei proforme pt acesta.
Intrebarea mea este: cum pot sa fiu sigura ca platind avansul,va constitui garantia ca voi primi masina?Ce documente am nevoie pt a fii sigura ca nu platesc degeaba.

Alte discuții în legătură

Tva la achizitia unui auto second hand din stat membru ue alexgr alexgr Buna ziua, Am decis sa achizitionez o masina second hand din Germania. Vanzatorul este persoana juridica platitoare de TVA. Eu, de asemenea, persoana juridica ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca ai cumparat un autoturism neconform?! vio_libra vio_libra Buna ziua, Cum se poate apara o persoana juridica care a achizitionat de curand (prin finanatare leasing) un autoturism NOU care a fost livrat cu vicii ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Am achizitionat autoturism Mercedes Vito in anul 2009, mai exact in ianuarie. Masina era noua din anul 2008. Sistemul de achizitionare leasing. Firma de ... (vezi toată discuția)