avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Continuitatea unui proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Continuitatea unui proces civil

Buna ziua.
In 2010 am deschis un proces in insatnata ptr rezilierea unui contract de asistenta juridica.In septembrie 2014 s-a respins prin sentinta irevocabila .Acum sunt in faza de contestatie in anulare.Procesul este deschis pe vechiul CC. Pentru ca cererea de chemare in judecata nu a fost chiar foarte bine conceputa,constat acum,instantele au respins-o in parte justificat. Instantele nu retin nici o culpa din partea mea dar nici nu-mi dau castig de cauza,dar am dreptate si nu este parerea mea.
Intrebarea este : dupa contestatie in anulare ce mai exista ? Adica eu am cerut rezilierea unui contract de asistenta juridica cu un CIA. Contractul nu are un termen de durata,este clasicul si generalul contract care se scria in 2006.,instanta in 2015 imi respinge actiunea ca nefondata/neantemeiata. Deci inteleg ca acest contract este nereziliat,este in vigoare si acum,dar este judecat.
Pot deschide o noua actiune de reziliere scrisa mult mai bine de data asta ?
Mentionez ca inainte de a ma adresa instantei ptr reziliere, am finalizat obiectul contractului care era de reprezentare in instanta,cu alt CIA.Noul proces,daca va exista ,va fii pe vechiul CC ptr ca fapta este din 2006 ?.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Durata unui contract de asistenta juridica gyandy gyandy Buna ziua.In forma/continutul tipizat al contractului de asistenta avocatiala nu este prevazuta/trecuta durata contractului.Deci el este valabil de la data ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract gyandy gyandy Buna ziua Am incheiat cu un CIA (cabinet de avocatura) un contract de asistenta juridica cu obiect reprezentare in instanta ptr rezilierea unui contract ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare speciala - hotarare care sa tina loc de act autentic asanacheromel asanacheromel Va rog : ce sanse sunt sa fie admisa o contestatie in anulare speciala la un recurs pronuntat de un Tribunal , in cazul in care instanta de recurs a anulat ... (vezi toată discuția)