avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Denuntare unilaterala contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Denuntare unilaterala contract

Buna ziua
Am incheiat cu un CIA (cabinet de avocatura) un contract de asistenta juridica cu obiect reprezentare in instanta ptr rezilierea unui contract autentificat notarial cu clauza o creanta.Dupa 8 luni de inactivitate se incearca o conciliere a partilor nereusita insa. CIA dupa cele 8 luni de la semnare si vazand si nereusita concilierii ( nescrisa,neceruta in contract si neagreata de mine) imi returneaza o parte din onorariul contractului de asistenta si nu mai continua. In contractul de asistenta cu CIA nu este trecuta denuntare unilaterala.Am scrisa de CIA dovada returnarii sumei,dar nu scrie de ce ci doar ca mi-a dat o suma de. Eu am inregistrat audio,cu telefonul mobil,discutia respectiva care este concludenta 100%.Dupa primirea sumei si nemaiexistand practic nimic/asistenta din partea CIA apelez la alt CIA care ma reprezinta in instanta si castig.Chem in instanta CIA ptr rezilierea contractului de asistenta semnat dar pierd ptr ca instanta spune ca eu nu am culpa in neindeplinirea contractului dar si ca CIA si-a indeplinit contractul dand consultatii si facand conciliere. Intrebarea este: dovada ca mi-a dat inapoi o parte din bani si ca in contract nu era trecuta denuntare unilaterala (contractul este cel clasc tiparit universal) este o culpa in neindeplinirea obiectului contractului care era reprezentare in instanta,lucru evident si recunoscut de CIA ca nefacut ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:58, 13 Noiembrie 2015
Bine ca v-a mai dat din bani inapoi, aceleasi considerente ca si-a facut treaba erau retinute si daca nu va dadea banii inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitatea unui proces civil gyandy gyandy Buna ziua. In 2010 am deschis un proces in insatnata ptr rezilierea unui contract de asistenta juridica.In septembrie 2014 s-a respins prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Contract avocatial achitat-avocatul nu a facut nimic gigipanait gigipanait O problema grea la care nu se baga nimeni. Intr-un litigiu civil,respectiv antecontract de vanzare-cumparare cu clauza in caz de nerealizare,expesa si ... (vezi toată discuția)
Durata unui contract de asistenta juridica gyandy gyandy Buna ziua.In forma/continutul tipizat al contractului de asistenta avocatiala nu este prevazuta/trecuta durata contractului.Deci el este valabil de la data ... (vezi toată discuția)