avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... modalitate exercitare profesie consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

modalitate exercitare profesie consilier juridic

Buna ziua!
o intrebare conform regulamentului de exercitare a profesiei de consilier juridic in ce conditii se poate incheia contractul de management juridic prevazut in acest regulament?

Alte discuții în legătură

Inscrierea in tabloul consilierilor juridici Gabi48 Gabi48 Am terminat facultatea de drept si am luat licenta. Mi-am gasit un loc de munca ca jurist. Trebuie sa ma inscriu in tabloul consilierilor juridici? (vezi toată discuția)
Executorul bancar se poate inscrie la uccj? angh...[cont sters la cererea utilizatorului] angh...[cont sters la cererea utilizatorului] buna! am si eu o intrebare! doresc sa stiu daca un executor bancar se poate inscrie la UCCJ, avand in vedere ca numirea in functia de executor se face de ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic angajat la srl dar fara sa fie admis in ccj Delia Elena  NEDA Delia Elena NEDA Dat fiind ca C.O.R.-ul nu mai contine \"jurist\", ci doar \"consilier juridic\", o persoana care a absolvit dreptul si doreste sa fie angajat la un SRL, poate ... (vezi toată discuția)