avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene

Buna ziua,
As dori sa primesc consultanta in beneficierea de fonduri europene pentru un teren sintetic de fotbal sau baza sportiva(tin sa precizez ca terenul deja il am.are 3500 metrii,aproape de centrul orasulului)Astept sfaturi.Multumesc

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pt o baza sportiva ionutmurgulet83 ionutmurgulet83 Buna ziua. Am o baza sportiva ce consta in teren de fotbal sintetic acoperit cu balon presostatic , vestiare , dusuri si cafe bar. Pot accesa fonduri ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru o baza sportiva Mariuspaun Mariuspaun Se poate accesa fonduri europene nerambursabile pentru o baza sportiva(teren sintetic + balon) + cafe bar? Vreau sa deschid o scoala de fotbal. (vezi toată discuția)
Camping sportiv cu fonduri europene marius03pop marius03pop buna ziua am 27ani si sunt angajat cu un salar de 900ron.ieri ma dus gandul la o mica afacere.adica as vrea sa fac daca reusesc un fel chemping sportiv ... (vezi toată discuția)