avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Camping sportiv cu fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Camping sportiv cu fonduri europene

buna ziua am 27ani si sunt angajat cu un salar de 900ron.ieri ma dus gandul la o mica afacere.adica as vrea sa fac daca reusesc un fel chemping sportiv adica terenuri de fotbal cu gazon sintetic, gazon natural si bazine de inot cu vestiare.oare as putea sa duc la bun sfarsit acest proiect????
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:17, 17 Iunie 2013
pentru asta trebuie sa aveti un proiect si sa indepliniti niste conditii. apelati la o firma de consultatnta pe fonduri europene. nu este deloc simplu cum pare
as avea ceva sanse?
Sanse exista, dar pentru inceput incercati sa puneti pe hartie ce inseamna aceasta investitie ca si costuri, ce resurse financiare aveti dvs sau daca exista posibilitatea accesarii unui credit. Trebuie sa stiti ca nu se finanteaza 100% aceste proiecte. Incepeti prin a constitui firma si incepeti sa demarati activitatea pentru ca sa accesati fonduri incepand cu 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene activitati sportive atraction atraction buna ziua ma poate lamuri cineva cu urmatoarele probleme: 1.cum aflu daca o afacere pe care vreau sa o demarez este eligibila,gasesc undeva o lista?ma ... (vezi toată discuția)
Accesarea fonduri nerambursabile pentru inceperea unei afaceri elena_a elena_a Doresc sa stiu daca pentru infiintarea unei afaceri noi, de exemplu o salina artificiala\' pot accesa fonduri europene nerambursabile.Daca da unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Informatii despre infiintarea unui imm balika peter balika peter Buna ziua. As dori sa infiintez o fabrica de producere a polistirenului expandat,am teren cu toate utilitatiile,informatiile necesare pt. demararea ... (vezi toată discuția)