avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene activitati sportive
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene activitati sportive

buna ziua ma poate lamuri cineva cu urmatoarele probleme:
1.cum aflu daca o afacere pe care vreau sa o demarez este eligibila,gasesc undeva o lista?ma intereseaza construirea unui miniteren fotbal cu gazon sintetic,un teren tenis cimp,loc joaca copii si o terasa,toate acestea in acelasi loc ,am inteles ca se pot primi fonduri intre 60 si 90% din valoare proiect,restul beneficiarul dar am inteles ca de fapt trebuie sa termini proiectul cu banii tai si la final primesti fondurile dar daca nu dispun de intreaga suma ce fac?
2.o varianta de rezerva in cazul in care prima implica costuri foarte mari ar fi sa produc lumanari decorative,cosmetice naturale sapun,sampon,ruj,creme etc am mai facut pentru familie si prieteni dar ca sa le pot realiza si pune in vinzare costa 100 euro o singura reteta iar aici nefiind vorba de suma mare in jur de 10.000 euro nu se pot accesa fonduri am inteles,atunci cum pot atrage sponsori?
nu scriu acum problema care ma framinta cert este ca sunt intr-o situatie dificila,sunt disperat,stresat si trebuie sa fac urgent ceva pina nu este prea tirziu,poate intr-o zi imi voi lua inima in dinti si voi povesti situatia in care ma aflu.va multumesc din suflet tuturor
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:13, 1 Februarie 2015
Calculul este simplu:
- puneti pe hartie costurile pentru pct 1 si 2.
- infiintarea unui SRL-D este gratuita
- puteti accesa fonduri guvenamentale, productia are punctaj maxim.
- programele guvernamentale , in majoritate au cofinantare 10%. Exista un articol pe pagina de forum
- verificati piata de desfacere si vedeti care este planul cel mai avantajos, de unde vor veni banii in cel mai scurt timp
Sunt multe de spus si va asteptam cu intrebari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camping sportiv cu fonduri europene marius03pop marius03pop buna ziua am 27ani si sunt angajat cu un salar de 900ron.ieri ma dus gandul la o mica afacere.adica as vrea sa fac daca reusesc un fel chemping sportiv ... (vezi toată discuția)
Accesarea fondurilor europene costy68 costy68 As fi interesat va rog daca cineva mi-ar putea indruma pasi; accesarea fondurilor europene nerambursabile pt mediul rural ;sotia are pfa ,frizerie cuafor , de ... (vezi toată discuția)
Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)