avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda din Austria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda din Austria

Buna seara! Am primit zilele trecute o amenda din Austria pentru depasirea limitei de viteza cu 12 km/h ,suma de plata e de 45 euro contarventia a fost savarsita la data de 1.08.2015 iar amenda am primit-o dupa 3 luni adica pe 2.11.2015 , amenda a venit cu Priori Post fara confirmare de primire. Putea foarte bine sa se piarda si eu sa nu stiu de ea, nu zic ca nu as fii platit-o dar m-am dus la banca si la BRD imi cerea un comision de inca o data valoarea amenzii, cautand pe internet am dat de un articol scris pe avocatnet.ro precum ca daca amenda nu e trimisa in termen de 2 luni se prescrie si in plus de alta ei nici nu au de unde sa stie ca eu am primit-o deoarece nu a fost cu confirmare de primire .
Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi ! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Amenda depasire viteza austria Mishake Mishake Buna ziua In data de 13.08.2015 am gasit in cutia postala un plic , din Austria de la politie, care continea un proces verbal, cred pt ca este in germana, ... (vezi toată discuția)
Notificare plata amenda din bulgaria Oliv_ia Oliv_ia Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu o amenda auto primita din Bulgaria. Am primit in data de 20.03.2015, prin posta, cu confirmare de primire, o ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar dragosverban dragosverban Buna ziua ! Imi poate spune cineva cat costa formularea unei contestatii a unui pv de radar (83 km/h) ? De restul ma ocup eu (trimitere prin posta cu ... (vezi toată discuția)