avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Achizitionat auto fara niciun fel de act
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Achizitionat auto fara niciun fel de act

Salutari! De curand am cumparat o masina clasica in curs de reconditionare. M-am decis s-o iau ca sa duc proiectul mai departe, insa masina n-are nici macar un singur act. De proprietar nu pot da. Dpdv juridic exista vreo posibilitate? Ma indoiesc. Dar as putea cumpara actele unei alte masini identice la caracteristici si sa i le atribui asteia a mea ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Flencana Petru , utilizator 16:35, 3 Februarie 2025
Stiu ca anutul e vechi dar pana la urma ati rezolvat ceva sunt in aceiasi situatie si nu stii ce sa fac multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinamtriculare mașina radiată Stefan.enache Stefan.enache Salutari! Dețin o mașina care a fost radiată la cerere cu dovada de depozitare. Am toate actele: cartea mașinii in original, adeverința de depozitare, ... (vezi toată discuția)
Ce pot face pentru a inmatricula legal o masina cu civ falsa, dar nefurata? SHAMMY SHAMMY Am achizitionat de curand un autoturism, punandu-mi-se la dispozitie la momentul cumpararii acte false, respectiv cartea de identitate a masinii. Talonul auto, ... (vezi toată discuția)