avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidare salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidare salariala

Buna ziua. Ma confrunt cu o problema. Mi-am depus preavizul la firma unde lucram pe 8 oct, iar 14 oct a fost ultima zi de lucru. Presupun, si asa ar fi corect, ca pentru acele zile sa fiu platita pentru ca am lucrat. Nelamurirea mea este: ar trebui sa astept sa ma sune de la biroul de HR sa imi ridic tichetele de masa si fluturasul (banii se vireaza in cont intre 12-14 ale lunii) sau sa ma duc personal fara sa mai astept un telefon din partea dumnealor?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:33, 10 Noiembrie 2015
Buna seara,
Firma trebuie sa va achite toate drepturile salariale pentru zilele efectiv lucrate. Plata se va face la data mentionata in CIM, conform modului de plata stabilit: card, plata in numerar, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru 24ore cu 72 ore libere Cristina_betty Cristina_betty Lucrez intr-o benzinarie, 24 cu 72 si sunt in preaviz. lucrez in aceasta firma de aproximativ 7 luni, dupa ce am fost preluati de la vechea firma. pot sa imi ... (vezi toată discuția)
Firma inchisa-sunt protejata de vreo lege in tara asta? daniela-b daniela-b buna seara,am nevoie de ajutorul dvs....in timpul concediului meu de odihna legal,firma la care lucrez cu contract pe perioada nedeterminata s-a inchis.se pare ... (vezi toată discuția)
Refuz plata salar pe card angibibe angibibe Pana de curand am lucrat la o societate care imi platea salariul pe card. Mai am de primit de la aceasta societate inca vreo doua salarii, dar se refuza a mi ... (vezi toată discuția)