avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul gresit la inregistrarea contractului in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul gresit la inregistrarea contractului in Revisal

Buna ziua, in fapt am intregistrat un contract individual de munca cu norma partiala dupa care mi-am dat seama ca am gresit salariul ( in loc sa pun salariul cu jumatate de norma 525 ron, am pus salariul pentru norma intreaga 1050 ron). Am facut corectia cu data inregistrarii contractului, de ex. am inregistrat contractul cu data de 10.10.2015 prima zi de lucru fiind 11.10.2015 si produce efecte din data de 10.10.2015. Am facut corectia salariului cu data de 10.10.2015(data inregistrarii contractului), ideea e ca m-am uitat dupa la un raport per salariat la angajatul respectiv si imi apare contractul cu un interval vechime 11.10.2015 pana la data de 09.10.2015, dupa care apare corectia de la data de 10.10.2015 pana in prezent.
Intrebarea mea e de ce apare data de 09.10.2015? Este din cauza faptului ca am gresit si corectia, ar fi trebuit sa se aplice doar din prima zi de activitate? Care este solutia?

Multumesc anticipat si spec ca m-am facut inteleasa,
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:54, 11 Noiembrie 2015
In afara de a corecta datele gresite, alta solutie nu aveti.
Se poate face corectie la corectia salariului? Salariul este corect in urma primei corectii, data in care se produc efectele e gresita. In acest moment pe eraportul de salariat imi apare o adaugare din data de 11.10.2015 - 09-10-215 si o corectie 10.10.2015 - prezent.

Multumesc,
O zi buna va doresc!
Da, se poate efectua o astfel de operatie in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie in revisal vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa-mi rezolv o problema. La inregistrarea unui contract in revisal am gresit meseria (cor-ul) , dupa o perioada am observat ... (vezi toată discuția)
Corectie contract munca revisal Cata_68 Cata_68 Buna seara Am modificarea in contractul de munca privind salariul de incadrare, dar la un salariat am gresit data de la care produce efectele. Am scris ... (vezi toată discuția)
Corectie salariu in revisal svisarinescu svisarinescu Buna ziua, Am observat sa este gresit salariu de incadrare al unui angajat. Am facut corectia , data la care produce efectele fiind aceeasi cu data ... (vezi toată discuția)