as vrea sa cumpar un teren de 29ari, nu este intabulat pe proprietar dar are titlu,ce pasi trebuie sa urmez sa-l pot intabula si pret daca se stie.
vreu sa fac un contract de mana cu 2 martori, nu stiu cum sa procedez.
Astept detalii.multumesc.
daca cel care va vinde terenul este persoana din titlu, poate sa faca documentatia si sa inscrie titlul in cartea funciara, dupa care intabulat fiind,sa va vand prin notar.
cel care va vinde terenul este o persoana in varsta ,dansul a fost la primarie si i-a spus ca nu-l poate tece de pe dansul pe mine, are 1 titlu pe ac parcela si pe o alta,dar care sunt pasii unde trebuie sa ma duc?
Puteti merge optional la un notar pentru a intocmi un antecontract de vanzare - cumparare.
Iar pentru ca terenul sa fie intabulat trebuie sa apelati la un expert cadastru pentru a intocmi documentatie cadastrala. Dupa ce documentatia va fi receptionata de OCPI se va elibera un extras CF pe numele proprietarului din titlu.
Si dupa ce terenul e intabulat se poate merge la notar si definitiva contractul de vanzare cumparare.
Plan cadastral
mia26maria
Va rog sa mi spuneti daca se poate face cumpararea unei parti din o parcela intabulata dar fara sa aiba facute masuratorile in teren ? Pot sa parcurg eu acest ... (vezi toată discuția)