avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare dezvoltator, solicitare pret integral ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare dezvoltator, solicitare pret integral pentru proprietate fara utilitati

Buna seara!am si eu o problema!am platit un avans de 5000euro pt un apartament nou.Maine dezvoltatorul vrea restul sumei de bani dar fara ca apartamentul meu sa fie gata:bransat la gaze,curent!ce ma sfatuiti? Imi raspunde si mie cineva,va rog?
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2015
lalala345, utilizator
Cel mai recent răspuns: lalala345 , utilizator 22:53, 10 Noiembrie 2015
Buna seara,
Va sfatuiesc sa virati banii dar sa-i solicitati sa va declare IN SCRIS, in cat timp efectueaza bransamentele si care va fi penalizarea pe care intelege sa o plateasca daca intarzie.
In caz contrar veti sta luni de zile nebransat si veti ajunge prin instante.
Multumesc de raspuns!termenul de finalizare este pe 31.12 cel mai bn este sa fac ce scrie in antecontract!va multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie dezvoltator imobiliar calituioana calituioana Buna ziua, In luna iulie am incheiat un precontract pt un apartament de 2 camere in Popesti Leordeni intr-un bloc nou construit. Dezvoltatorul imobiliar se ... (vezi toată discuția)
Nerespectare de catre dezvoltator antecontract apartament nou criena criena Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema legat de achizitionarea unui apartament nou. In februarie 2008 am incheiat un contract de vanzare-cumparare a ... (vezi toată discuția)
In luna ianuarie, anul trecut am incheiat un antecontract cu ... darkynok darkynok In luna ianuarie, anul trecut am incheiat un antecontract cu un dezvoltator imobiliar pentru un apartament, achitat integral la momentul acela. Termenul pt ... (vezi toată discuția)