avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar 228/P/2015
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar 228/P/2015

Buna dimineata, am primit o instiintare de la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, in care mi se aduce la cunostinta ca sunt in drept sa ma prezint in solutia dosarului penal 228/P/2015 ,dupa 4 zile de la primirea instiintarii!! Ma puteti va rog ajuta sa imi spuneti ce inseamna asta? Mentionez ca eu nu stiu nimic sa fi avut vreo abatere, iar daca am avut vreodata amenzi de circulatie au altfel de amenzi le-am platit.
Multumesc frumos.
Banuiesc ca este vorba de dispunerea unei solutii in respectivul dosar.
Mergeti sa vedeti despre ce este vorba, impotriva soluţiilor de clasare ori de renunţare la urmărire, se poate depune plângere în termen de 20 de zile de la comunicarea copiei actului prin care s-a dispus soluţia.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Noiembrie 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vă rog să mă ajutați. o cunoștință a fost ... anonim1896 anonim1896 Bună ziua. Vă rog să mă ajutați. O cunoștință a fost implicată într-un furt la un supermarket acum 3 luni, în valoare de 60 de lei. Atunci nu ii s-a ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate, suspendare permis, dosar penal soluționat cu nup. ce trebuie să fac mai departe? Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! In iulie 2017,am fost prins cu numerele provizorii expirate si mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a suspendat permisul de conducere,dar mi s-a dat ... (vezi toată discuția)
Cum se alcatuieste o plangere imotriva ordonantei formulate in temeiul art.339 alin5 cpp vasile7106 vasile7106 Buna seara am nevoie de sfatul unui cunoscator al legi si al procedurilor juridice,dar sa va scriu despre ce e vorba ,in anul 2013 ma aflam impreuna cu fiul ... (vezi toată discuția)