avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

daca am solicitat un imprumut rapid sub semnatura electronica se poate face executare silita daca nu am achitat
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:41, 11 Noiembrie 2015
Evident. Credeți că cei care lucrează pentru acel creditor sunt idioți și nu iau în calcul că unii ca dvs se gândesc să nu plătească chiar înainte să primească banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camatari legali ?! Lauraa1 Lauraa1 Buna ziua! O buna prietena de-a mea a apelat la cei de la Provident pentru un imprumut. Din nefericire, nu ea s-a \"bucurat\" de banii imprumutati, ci ... (vezi toată discuția)
Acte autentice-7 ContSters221975 ContSters221975 am un contract de imprumut cu garantie imobiliara si inainte cu o saptamana de implinirea termenului de prescriptie de 3 ani debitorul a achitat 10% din debit ... (vezi toată discuția)
Lamurire credit, ce inseamna "coplatitor"? alinz30 alinz30 Am avut recent o perioada destul de grea in ceea ce priveste banii. In banca am un credit de 30.000 RON pe care inca il platesc. Recent am recitit in ... (vezi toată discuția)