avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie si Titlu executoriu ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie si Titlu executoriu ANAF

Buna ziua.
Am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns in urmatoarea speta:
am primit prin posta, de la ANAF, doua hartii intr-un plic, o somatie si un titlu executoriu, prin care sunt anuntat ca am de plata o suma si, in urma neachitarii acesteia in 15 zile, pasibil de executare silita. In aceste hartii nu exista nicio explicatie cu privire la sursa datoriilor inscrise in aceasta comunicare/somatie. As vrea sa stiu cum pot face contestatie in instanta asupra acestei comunicari/titlu executoriu. Nu inteleg de ce nu trimit in spatele acestor hartii si sursa cuantumului datorat catre stat. Eu am toate impozitele platite, toate amenzile platite si stiu ca nu sunt dator la stat cu nimic. Si chiar daca as fi, mi se pare normal sa mi se spuna de unde provin aceste datorii. In concluzie, pot ataca in instanta sau pot face demersuri pentru ca acest titlu executoriu sa fie blocat pana la lamurirea situatiei? Ma poate reprezenta un avocat in fata ANAF-ului sau trebuie sa merg eu la S3, acolo unde locuiesc, sa stau la ghiseu pana se demodeaza camasa si cravata pe mine, pentru a solicita aceste informatii? In ideea in care aceste informatii mi se si dau... Precizez ca am un PFA, pentru ca ma gandesc eu ca de aici ar putea veni ceva, dar nu am mai taiat facturi din 2008. Multumesc pentru raspuns, anticipat.

Alte discuții în legătură

Executați silit, în mod repetat, de anaf pentru aceeași datorie. nu știu ce se mai poate face, vă rog să-mi dați un sfat Mister1974 Mister1974 Buna ziua . Am sa scriu pe scurt problema poate ma puteti ajuta cu un sfat . Am avut un magazin .l-am închis si dupa 2 ani am avut control. Din cauza unor ... (vezi toată discuția)
Anaf Mister1974 Mister1974 Buna ziua . Am sa scriu pe scurt problema poate ma puteti ajuta cu un sfat . Am avut un magazin .l-am închis si dupa 2 ani am avut control. Din cauza unor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit astazi o recomandata de la anaf. in interiorul ... BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua! Am primit astazi o recomandata de la anaf. In interiorul plicului o somatie de plata si un titlu executoriu, suma de plata fiind de 250 lei. In ... (vezi toată discuția)