avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, schimbare yala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, schimbare yala

am dreptul sa schimb iala de la usa de la intrare in casa daca sotul meu a parasit domiciliul de o luna de zile si eu am inaintat divortul?multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:25, 13 Noiembrie 2015
Daca este si domiciliul dansului, nu aveti acest drept.
multumesc
S-a produs despărțirea în fapt? Soțul și-a luat lucrurile atunci când a părăsit domiciliul conjugal? Dacă da, atunci consider că este întemeiat să schimbați yala, iar asupra acestui aspect va trebui să-l anunțați pe soț.
Imobilul este proprietatea dvs și a soțului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare yale locuinte fara partaj efectuat Kyu1971 Kyu1971 Buna seara . Ma numesc Cristian .Am marea rugaminte sa ma lamuriti asupra unui aspect . Am divortat acum aproximativ 1 luna , fosta sotie si un 1 copil minor ... (vezi toată discuția)
Custodie omama omama Buna ziua,din data de 08 iulie 2012 s-a pronuntat divortul, in sentinta sa hotarat ca cele doua fete revin in custodia tatalui,in timpul divortului una din ... (vezi toată discuția)
Evacuare domiciliu Schiopu Oana Schiopu Oana Buna ziua, Locuiesc cu sotul in acelasi apartament, avand amandoi adresa din buletin aici. Daca vreau sa divortez, cand il pot evacua, in ce conditii? ... (vezi toată discuția)