Daca cineva ma poate ajuta.Cat costa suspendarea activitatii unei firme.Eu am platit 514,35 lei si m-i se pare exagerat de mult.Cand m-am interesat au zis ca un jur de 200.00 lei.Am platit 220,00 lei mentiunea complexa,45,00 lei mentiune simpla,45,00 lei declaratie tip model,31,00 lei fond buletin Legea 85/2014(10%),155,00 lei fond de lichidare Legea 85/2014(50%),18,35 multiplicare si transmitere documente.Daca puteti sa-mi spuneti ce reprezinta mentiune complexa de 220,00 lei si daca asta trebuie sa platesti?Va multumesc
Multumesc pentru ajutor.Ce n-am inteles ca in cerere era trecut ca asociatul unic hotaraste desfiintarea punctului de lucru si suspendarea activitatii pe o perioada de 3 ani,asa au cerut cei de acolo.Si asa intr-adevar sunt 2 operatiuni si poate ca intra in categoria mentiuni complexa.Dar daca era trecut numai suspendarea activitatii,cum era trecut initial in prima faza si aceasta dupa parerea mea include si desfiintarea punctului de lucru si suspendarea oricarui activitati ce are firma,atunci nu cred ca trebuia achitat si aceasta suma.In plus nu inteleg de ce au fost calculate si mentiuni simpla si mentiuni complexa.Va multumesc
Suspendare firma
Tiblan
Buna ziua.am suspendat activitatea firmei pentru o perioada de 3 ani.Ce nu inteleg ca am platit suma de 514,35 lei.45,00 lei declaratie tip model 1,2,3-31,00 ... (vezi toată discuția)
Tarif orc
leuca_luminita
Buna dimi tuturor!
Am fost la registru Bucuresti: rezervarea de denumire 72 lei fata de 64 lei
inchidere punct de lucru 180 lei fata de 167 lei.....
(vezi toată discuția)