avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... obtinere atestat agent paza - dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

obtinere atestat agent paza - dosar penal

buna ziua , am o intrebare referitoare la obtinerea unui atestat de paza .......in anul 2007 am fost cercetat penal pentru infractiunea de furt calificat , am primit o amenda administrativa , am platit-o , si de atunci am fost baiat cuminte , nemaiavand nici o problema cu legea .........acum as vrea sa imi iau un atestat pentru agent de paza , cazierul este curat , , ieri l-am scos , este posibil ca politia sa refuze eliberarea atestatului avand in vedere fapta din 2007 ? multumesc!:)
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:46, 11 Noiembrie 2015
Nu, daca a intervenit reabilitarea nu mai sunteti decazut din niciun drept.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecedente penale ? quasimodo821 quasimodo821 in anul 2007 am fost cercetat pentru furt calificat ,mi s-a facut dosar penal, prejudiciul fiind mic , am recunoscut fapta si am primit o amenda administrativa ... (vezi toată discuția)
Sustragere produse fara a fi achitate iulia39 iulia39 o cunostinya a fost la cumparaturi la un supermarket si a iesit pe la casa de marcar fara a achita toate produlele,o parte din ele erau sub sacosa in carut, ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt conditiile sfinxul sfinxul buna pentru toti am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)