Buna ziua!
Am un credit la o banca.In luna Mai 2012 am platit o rata.In mai 2015 sau implinit trei ani de cand nu am platit nici o alta rata,iar de la aceea data nici banca nu a facut nici un demers.
.In aceasta situatie,consider ca sa PRESCRIS.Dar in Octombrie 2015,banca prin ecutor a facut poprire pe salar la locul meu de munca,fara sa fiu instiintat de executor.Am contestat in instanta si am o prima infatisare in 18.01.2016..
Cum se poate intrerupe executarea?
Cu stima,
Buna ziua,
Trebuia sa solicitati si suspendarea executarii dar trebuia sa platiti o cautiune.
Daca veti castiga procesul va trebui sa solicitati si restituirea banilor opriti.
Daca nu-l castigati atunci sunt plati bune.
Nu considerați corect. S-au prescris, doar ratele scadente cu mai bine de 3 ani înainte ca banca să ceară executarea silită, sau a avut loc orice alt act întrerupător de perimare.
Așadar, dacă sunt prescrise, sunt prescrise cel mult ratele scadente din iunie 2012 până în septembrie 2012, nu și celelalte.
Multumesc pentru raspunsul Dumneavoastra!
Nu am inteles septembrie 2012!!!
Ca sa inteleg bine: am un credit de 10.000 euro,platesc cateva rate pana in iunie 2012,dupa care nu mai am posibilitatea de a platii,iar dupa trei ani,respectiv septembrie 2015,nu se prescrie TOT creditul??? Nu platesc nimic in aceasta perioada,iar banca NU FACE NICI UN DEMERS!!!
Cu stima,