avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pasi care trebuie urmati pentru ridicarea sechestrului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pasi care trebuie urmati pentru ridicarea sechestrului

Buna Ziua

Am sechestru pe un apartament detinut de mine , am avut dupa judecata ordin de la executorul judecatoresc sa platesc suma X in termen de n zile , in caz contrar urmand executarea silita .
Am platit datoriile care trebuiau platite conform ordinului , acum astept ca executorul judecatoresc sa imi elibereze o adresa catre Oficialul de Cadastru in care sa se mentioneze ca dosarul a fost finalizat si ca se solicita radierea somatiei inscrise in cartea funciara a imobilului.
Impreuna cu aceasta adresa si cu o taxa de 60 lei pe care o voi plati la Oficiul de Cadastru se va realiza radierea somatiei.

Dupa aceea ce trebuie sa fac in continuare pentru a imi recupera actele de la apartament , unde trebuie sa ma duc etc .

Alte discuții în legătură

Ridicare sechestru ghegheion ghegheion Care este termenul de ridicare a srchestrului asupra unui apartament,dupa ce afost platita datoria? (vezi toată discuția)
Inscrisuri in cartea funciara pectotrend pectotrend Buna ziua Am si eu o intrebare:Am avut o datorie la asociatia de locatari pt care am fost dat in judecata,dosarul predat la un executor judecatoresc care a ... (vezi toată discuția)
Inscriere somatie de plata in cartea funciara leopold2010 leopold2010 Buna ziua, Vreau sa stiu si eu daca si cum o somatie de plata poate fi inscrisa in cartea funciara. Existau doua ipoteci de grad I si II inscrise in cartea ... (vezi toată discuția)