avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ridicare sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

ridicare sechestru

Care este termenul de ridicare a srchestrului asupra unui apartament,dupa ce afost platita datoria?
Cel mai recent răspuns: Jurist90 , utilizator 21:16, 8 Noiembrie 2015
Buna seara,

Presupun ca va referiti la faptul ca asupra imobilului a fost notata o somatie de catre executorul judecatoresc.
In situatia in care dosarul de executare respectiv a fost finalizat ca urmare a achitarii integrale a debitului si a cheltuielilor de executare, solicitati executorului judecatoresc sa va elibereze o adresa catre Oficialul de Cadastru in care sa se mentioneze ca dosarul a fost finalizat si ca se solicita radierea somatiei inscrise in cartea funciara a imobilului.
Impreuna ca aceasta adresa si cu o taxa de 60 Lei pe care o veti plati la Oficiul de Cadastru se va realiza radierea somatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi care trebuie urmati pentru ridicarea sechestrului anonim69 anonim69 Buna Ziua Am sechestru pe un apartament detinut de mine , am avut dupa judecata ordin de la executorul judecatoresc sa platesc suma X in termen de n zile , ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri in cartea funciara pectotrend pectotrend Buna ziua Am si eu o intrebare:Am avut o datorie la asociatia de locatari pt care am fost dat in judecata,dosarul predat la un executor judecatoresc care a ... (vezi toată discuția)
Ipoteca executare silita bobanca bobanca Buna ziua, am contract un credit ipotecar pentru un apartament acum 10 ani, de anul trecut anu am reusit sa mai platesc ratele, din cauza problemelor ... (vezi toată discuția)