avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu sunt mostenitor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu sunt mostenitor

Buna seara. Tatal meu a luat un credit,(credit de care numai ei au stiut, taicamiu si girantii) a pus 2 giranti, tatal meu a murit, girantii vin la mine si ma ameninta ca ma da in judecata sa isi recupereze banii. Nu sunt mostenitor atat ca sunt fiul lui. Nu a lasat nimic ca mostenire. Ce sanse sunt sa trebuiasca sa platesc eu niste banii de care habar nu am.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:05, 12 Noiembrie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu moșteniți bunuri, nu moșteniți nici datorii, prin urmare nu au cum să vă dea în judecată deoarece nu ați primit în patrimoniu obligația tatălui dvs.

Pentru liniștea dvs., dați o declarație de neacceptare a moștenirii, dacă nu a trecut 1 an de la deces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! fostul meu soț , de care eram divorțată de aproape ... vio_cris22 vio_cris22 Bună ziua! Fostul meu soț , de care eram divorțată de aproape 2 ani, a decedat de curând. Avem un fiu de 21 de ani, student, care a fost contactat de ... (vezi toată discuția)
Cum se face cu o datorie a unui parinte care a murit? Didi27 Didi27 Buna ziua!.. Ma confrunt si eu cu o mare prblema... tatal meu a decedat acum cateva luni .. si avea cateva datorii. El a luat imprumut de al 2 banici( ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o vecina de 68 ani căruia i-a murit copilul in ... Marii28 Marii28 Buna ziua! Am o vecina de 68 ani căruia i-a murit copilul in iunie intr-un accident de masina, a rămas singură si sotul i-a murit cu ani in urma,copilul nu ... (vezi toată discuția)