avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratie fiscala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratie fiscala

Detin o a doua locuinta, mostenire, o casa veche, doar cu energie electrica si canal in curte, neracordat la canalizare.Locuinta respectiva este situata pe o strada cu apa, canal, gaze. In declaratia fiscala de impozit am bifat rubrica cladiri fara instalatii de apa, canalizare , electrice, incalzire. Functionarul din primarie mi-a cerut sa rectific declaratia, pe motiv ca strada are toate utilitatile si sa bifez rubrica cu instalatii, in conditiile in care conditiile respective nu sunt cumulate.
Va rog sa-mi dati un raspuns legat de aceasta situatie. Ce pot sa fac? Nu vreau sa dau o declaratie care nu e conforma cu realitatea.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:25, 12 Noiembrie 2015
Declaratia va apartine. Nu puteti fi obligat sa bifati ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cladiri cu instalatii nicollettaB nicollettaB poate fi considerata o cladire cu instalatii daca este alimentata cu apa,canal, energie electrica si termica, care indeplineste cele 4 cerinte cumulativ dar ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit cladiri anexe nicollettaB nicollettaB Buna ziua, detin in proprietate o casa cu anexe gospodaresti ( grajd, sura si cotete pt animale) pe parcursul anului m-am racordat la apa si canal,am inteles ... (vezi toată discuția)
Impozit pe clădire rezidențială în funcție de utilități? Siaane Siaane As dori sa știu dacă există o lege sau articol de lege în Codul Fiscal în care se stipulează că impozitul pe casă (folosită strict ca locuință - ... (vezi toată discuția)