avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1918 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Calcul impozit cladiri anexe
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Calcul impozit cladiri anexe

Buna ziua,
detin in proprietate o casa cu anexe gospodaresti ( grajd, sura si cotete pt animale) pe parcursul anului m-am racordat la apa si canal,am inteles ca incepand cu anul viitor cladirea o sa fie incadrata la cladiri cu instalatii, intrebarea mea este daca si anexele gospodaresti vor fi incadrate la cladiri cu instalatii tinand cont ca acestea sunt racordate la electricitate, apa, canal dar nu si incalzire.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:56, 27 Octombrie 2016
Nu, numai clădirile care indeplinesc cele 4 condiții(instalații de apă, canalizare, electrice și încălzire) cumulativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de impunere itl 001-2016 miki-pensionarul miki-pensionarul Buna ziua, Anexa (cotet) fara apa, canalizare, instalatie electrica , instalatie de incalzire alipita de o cladire anexa dotata cu apa, canalizare, instalatie ... (vezi toată discuția)
Declaratie fiscala CAMY40 CAMY40 Detin o a doua locuinta, mostenire, o casa veche, doar cu energie electrica si canal in curte, neracordat la canalizare.Locuinta respectiva este situata pe o ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru apartament cu centrală termică proprie Ruxandraa99 Ruxandraa99 Este corect să ți se impună plătirea impozitului retroactiv, din 2013 până în prezent, pentru centrală termică în condițiile în care toate avizele ... (vezi toată discuția)